Τηλ: 6972 073594

Καλώς ήλθατε στο κατάστημά μας

Το mpairamis.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παρακάτω τραπεζών:
  • Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR
  • Alpha Bank: IBAN GR
  • Εθνική: IBAN GR

  με δικαιούχο τον Γιώργο Ιων Ατσόνιο.

  Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@mpairamis.gr , ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

 • Με πληρωμή μετρητών στην Έκθεση μας ή στο εργαστήριό μας στη Σίφνος Τ.Κ. 84003 και ταυτόχρονη παραλαβή της παραγγελίας σας.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του mpairamis.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 16% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.