Τρόποι πληρωμής

Το mpairamis.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παρακάτω τραπεζών:
Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR
Alpha Bank: IBAN GR
Εθνική: IBAN GR
με δικαιούχο τον Γιώργο Ιων Ατσόνιο.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@mpairamis.gr , ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Με πληρωμή μετρητών στην Έκθεση μας ή στο εργαστήριό μας στη Σίφνος Τ.Κ. 84003 και ταυτόχρονη παραλαβή της παραγγελίας σας.
Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του mpairamis.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 16% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.